Om meg

Jeg har vært interessert i naturmedisin og urtemedisin i over 35 år og min interesse for ernæringsterapi har blomstret de siste årene på grunn av utfordringer med egen helse.

Ernæringsterapi kan brukes sammen med konvensjonell medisinsk behandling og er spesielt gunstig som komplementær behandling ved livsstilssykdommer, blant annet type 2 diabetes. Jeg er en tilhenger av moderne medisin og setter stor pris på det mange konvensjonelle behandlinger kan tilby. Det som ofte mangler i konvensjonell behandling er en fokus på ernæring som ofte kan være viktig for en effektiv behandling og forebygging av mange sykdommer, spesielt livsstilssykdommer.

Utdanning og arbeid

Jeg har en Bachelor i fysiologi og nevrobiologi fra The University og Connecticut og en Master i molekylær cellebiologi fra Colorado State University.  Jeg jobbet i mange år ved USDA (landbruks departementet i USA) i en gruppe som utførte landsomfattende studier relatert til matsikkerhet, dyre helse, bio-sikkerhet og dyrevelferd i amerikansk landbruk. 

Her er noen av studiene jeg arbeidet med https://www.aphis.usda.gov/aphis/ourfocus/animalhealth/monitoring-and-surveillance/nahms

Etter jeg kom tilbake til Norge i 2016 begynte jeg med tilleggs utdanning i kostholds veiledning og ernæringsterapi ved Tunsberg Medisinske Skole i Tønsberg samtidig som jeg drev en helsekost forretning. Jeg ble ferdig utdannet naturmedisinsk ernæringsterapeut i 2021 og er medlem av Norges Naturterapeuters Hovedorganisasjon (NNH)