Jeg har vært interessert i naturmedisin og urtemedisin i over 35 år og min interesse for ernæringsterapi har blomstret de siste årene på grunn av utfordringer med min egen helse. Jeg har lært mye om hvordan bruk av ernæringsterapi kan forebygge, lindre og forhindre en rekke helseproblemer.
Utdanning og arbeid
Jeg har en BS i Fysiologi og Nevrobiologi fra The University og Connecticut og en MS i Molekylær Cellebiologi fra Colorado State University. Jeg jobbet i mange år i USDA (landbruks departementet i USA) i en gruppe som utførte landsomfattende studier relatert til matsikkerhet, dyre helse, bio-sikkerhet og dyrevelferd i amerikansk landbruk.
Etter jeg kom tilbake til Norge i 2016 begynte jeg med tilleggs utdanning i kostholds veiledning og ernæringsterapi ved Tunsberg Medisinske Skole i Tønsberg. I tillegg driver jeg en helsekost forretning i Søgne og har gjennom det arbeidet lært mye om de kosttilskuddene og økologiske matvarene som er tilgjenglige i Norge idag.